CAMPIONI LA SCHI


In zilele de 11 si 12 martie, Batalionul 17 Vanatori de Munte "Dragos Voda" din Vatra Dornei a gazduit etapa finala a Campionatului militar de schi pentru institutiile militare de invatamant.

In urma desfasurarii competitiei, atat patrula feminina a academiei, compusa din sd.cap. Daniela Dragomir, sd. Danuta Flamind, sd. Georgiana Contor, sd. Mara Bastea, sd. Stefania Corches, sd. Madalina Barbu si sd. Diana Nicoleta Dragus, cat si cea masculina, compusa din sd.cap. Gabriel Mustata, sd.cap. Cozmin Lobont, sd.frt. Cosmin Muntean, sd.frt. Andrei Botnari, sd. Viorel Fleser, sd. Flavius Caravan, sd. Rares Grosar, sd. Emilian Cocoreanu si sd.sg. Mihai Sandru, si-au adjudecat victoria. Studentii nostri au fost coordonati de cpt. Ionut Mocanu, plt.adj. Alin Giusca si pcc. Iosif Sarosi, in clasamentul general, lotul sportiv al academiei clasandu-se pe cea mai inalta treapta a podiumului.

La startul concursului s-au inscris echipele Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, Academiei Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov, Scolii de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" din Pitesti, ale Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri "Traian Vuia", Boboc si ale Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica din Sibiu.

Proba de concurs a presupus deplasarea pe schiuri pe un traseu cu lungimea de 10 km pentru baieti si cinci km pentru fete, pe parcursul caruia concurentii au executat trageri cu armamentul din dotare, au aruncat grenade de exercitiu la precizie si au traversat, cu masca pe figura, o portiune de teren contaminat.

Felicitari pentru rezultatele obtinute si pentru spiritul de echipa de care ati dat dovada!

Semper una!


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.