Ministrul Apararii Nationale, in vizita la AFT


Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dincu, insotit de seful Statului Major al Fortelor Terestre, gl.mr. Iulian Berdila si de seful Directiei generale pentru armamente, gl.mr. Teodor Incicas, a efectuat astazi, 11 aprilie, o vizita in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.

Cu aceasta ocazie, oaspetilor le-a fost prezentata misiunea institutiei noastre, realizarile si obiectivele propuse pentru a fi indeplinite in perioada urmatoare. Intalnirea s-a incheiat cu vizitarea spatiilor in care se deruleaza procesul de invatamant.

"Aici am intalnit viitorul scolii si armatei romane. O intalnire emotionanta care m-a convins ca se poate orice daca punem pasiune si profesionalism. Cu adevarat, omul sfinteste locul. Cred ca generatiile de studenti si viitori absolventi vor avea o alta viziune despre lume si despre profesia de militar.

In plus, ar trebui sa facem aici un loc de pelerinaj in ceea ce priveste managementul institutional. Felicitari si mult succes in viitor!" Vasile Dincu, ministrul Apararii Nationale.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.