AFT la Festivalul de talente de la Brasov


Festivalul de talente de la Brasov, desfasurat pe 9 mai 2022, a fost un triumf al frumosului asupra tuturor umbrelor care ne inconjoara in aceste vremuri.

Organizat de Cercul cultural al studentilor din Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda"" din Brasov, festivalul a fost primavara elevilor si studentilor militari dupa lunga tacere si izolare a sufletelor.

Tinerii nostri albastri si terestri si cu miros de mare in haine au facut pace in sala mare cat o arena cu gladiatori, un duel de talente, fara paine, fara circ, doar cu frumos.

Reintalnirea lor, imbratisarile lor de prieteni, absolventi ai colegiilor militare, au fost un spectacol in sine, la fel de energic si de optimist. Implinirea lor artistica arata speranta noastra de maine pentru fratii si surorile intr-ale armelor.

Pur artistic, cu regretul ca o emotie nu se poate replica la aceeasi intensitate, va spunem ca am fost martorii calusului jucat pana la capat de sd. Lucian MITRICA, am fost cu sutele in corul patriotic de la Boboc si in pasii dansului etno, admirabil sincronizat al trupei Sky AFA. Costumele Romaniei, umorul cazon, stiinta, fotografia, poezia - toate au fost in zi de sarbatoare.

Felicitari Corpului cadetilor din AFT pentru organizare si exprimare!

Multumim AFA pentru efort, curaj si implicare si mai spunem atat: Armata Romaniei are talente si fericirea exista!

Semper Una!


Album foto
Text: Adrian Teodorescu Foto: Ionut Vaidean

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.