Academia Fortelor Terestre la BSDA 2022


In perioada 18-20 mai, studenti si reprezentanti ai Centrului de Modelare Simulare din cadrul Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu participa la cea de-a opta editie a "Expozitiei internationale dedicata industriei aeronautice, apararii, securitatii nationale si securitatii private - BSDA 2022".

In cadrul evenimentului, desfasurat la Complexul expozitional ROMAERO S.A. din Bucuresti, colegii nostri sunt prezenti cu standuri de robotica, dar si de realitate virtuala si augumentata. De asemenea, toti cei interesanti pot afla informatii despre oferta educationala a institutiei noastre si despre viata de student militar.

BSDA-22 va reuni la standuri peste 400 de firme expozante de prestigiu din tara si strainatate, din 33 de tari de pe cinci continente, care vor prezenta elementele de noutate si stadiul actual de dezvoltare ale echipamentelor si capabilitatilor militare, precum si ultimele tendinte si solutii tehnice obtinute de cercetarea stiintifica in domeniul securitatii si apararii.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.