Conferinta ICEMS-BIOMED 2022


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu desfasoara, in parteneriat cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca şi Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, in perioada 19-20 mai, prima editie a "International Conference on Electromagnetic Fields, Signals and BioMedical Engineering" (ICEMS-BIOMED).

In cadrul evenimentului, desfasurat atat fata in fata, cat si online, au fost inregistrate un numar de 45 lucrari stiintifice, realizate de cadre didactice si cercetatori din institutii de invatamant superior si de cercetare din tara si din strainatate (Albania, Austria, Bosnia & Herzegovina, Cehia, Franta, Germania, India, Italia, Malaysia, Malta, Marea Britanie, Portugalia, Spania, Ucraina).

In cele doua zile vor fi abordate teme de mare relevanta si interes, legate de campul electromagnetic si interactiunea acestuia cu corpul uman. In plus, unul din obiectivele principale este acela de a stimula tinerii cercetatori sa-si disemineze cele mai noi rezultate si idei in randul specialistilor comunitatii academice.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.