"Anii Drumetiei"


Studentii Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu au participat alaturi de echipa de implementare a programului "Anii Drumetiei", la realizarea de marcaje directionale, amplasarea de stalpi si toaletarea potecilor de pe doua trasee turistice din Muntii Cindrel.

Faptul ca au parcurs carari de munte pe care nu le cunosteau, dar si ca au putut sa se implice in viata comunitatii locale prin sprijinul pe care l-au oferit echipei de profesionisti si voluntari din cadrul proiectului, a facut ca aceasta sa fie o experienta de neuitat pentru studentii nostri.

Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu si Asociatia Judeteana de Turism Sibiu au semnat, la inceputul acestui an, un parteneriat de colaborare pentru implementarea programului "Anii Drumetiei 2021-2022" si asigurarea de sprijin in amenajarea si intretinerea traseelor de drumetie din judetul Sibiu.

Programul "Anii Drumetiei" este initiat si finantat de Consiliul Judetean Sibiu, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Turism Sibiu. Scopul principal este de a imbunatati infrastructura de drumetie din judet si de a promova activitati specifice ecoturismului.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.