Studentii AFT, alaturi de lt.col. (rtr.) Octavian COZMAN la implinirea varstei de 100 de ani


Linistea patriarhala a micii comunitati de traitori din satul Veseud a fost astazi intrerupta, pentru o vreme, de un eveniment cu inalta incarcatura sufleteasca. Acasa la veteranul de razboi locotenent colonel (in retragere) Octavian COZMAN, care a implinit astazi 100 de ani, au descins, alaturi de familia veteranului, studenti ai Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu", elevi ai Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica, insotiti de ofiteri si cadre didactice, preotul militar al Garnizoanei Sibiu, jurnalisti, reprezentanti ai structurilor asociative ale veteranilor sibieni, primarul comunei Slimnic, domnul Adrian Aron NAN si prefectul judetului Sibiu, domnul Mircea CRETU.

S-au adunat in jurul nostru locuitorii satucului ascuns intre dealuri, cinstindu-l pe patriarhul comunitatii lor cu un "La multi ani!" vibrant si sincer.

Recunostinta si respect, din inima, acestui bunic al Neamului, care si-a sacrificat cei mai frumosi ani ai vietii in transeele razboiului, in numele binelui nostru cel de fiecare zi!


Album foto
Text: Marius POPENTA
Foto: Elena CUCU

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.