Campionatul Militar de Pentatlon


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a fost, in perioada 1-3 iunie, gazda Campionatului Militar de Pentatlon, finala pe Ministerul Apararii Nationale. Sportivii au concurat in cadrul probelor de natatie, aruncarea grenadelor de mana la distanta si precizie, tir, parcurgerea pistei cu obstacole tip CISM si alergare (8 km masculin, 4 km feminin).

In urma desfasurarii competitiei, la proba individual masculin toate cele trei locuri ale podiumului au fost ocupate de studentii Academiei Fortelor Terestre: sd.cap. Alex Adrian Stoica (locul I), sd.frt. Viorel Fleser (locul II) si sd.cap. Iosif Fabio (locul III).

La proba individual feminin, castigatoarea locului I a fost reprezentanta institutiei noastre, sd.cap. Stefania Bazarinca, urmata pe locul II de colega ei sd.cap. Adelina Stan, si pe locul III de reprezentanta Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica, elev Nicoleta Oita.

La echipe masculin locul I a fost obtinut de Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, locul II de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I", iar locul III de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica.

In clasamentul pe echipe feminin pe locul I s-a clasat Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, urmata de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica si de Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov.

In clasamentul general pe loturi, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" a ocupat locul I, urmata de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica, clasata pe locul II, iar locul III a fost obtinut de Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I". Pe locul IV s-a clasat Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov si pe locul V Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene "Traian Vuia".

Felicitari tuturor participantilor la competitie!


Album foto
Foto: Elena CUCU si Daniel DOROBANTU

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.