"The Knowledge-Based Organization", la cea de a XXVIII-a editie


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu gazduieste, in perioada 16-18 iunie, cea de-a XXVIII-a editie a Conferintei Stiintifice Internationale "The Knowledge - Based Organization" (KBO) 2022.

In cadrul deschiderii evenimentului, institutiei noastre i-a fost oferita, din partea Academiei de Stiinte Tehnice din Romania, Diploma de Excelenta cu ocazia organizarii si desfasurarii lucrarilor celei de-a XXVIII-editii a Conferintei Stiintifice Internationale "The Knowledge - Based Organization" pentru aportul avut asupra dezvoltarii metodelor de cercetare si expertiza in domeniul militar.

Anul acesta s-au inscris 149 de autori din institutii de invatamant superior si centre de cercetare din Romania, Bulgaria, Cehia, Polonia, Portugalia, Republica Moldova si Ungaria, care au elaborat, in total, un numar de 95 de lucrari.

KBO ofera oportunitatea pentru cadre didactice, specialisti, cercetatori si practicieni sa se intalneasca, sa disemineze cunostinte si rezultate ale activitatii de cercetare stiintifica, sa faca schimb de idei cu privire la o gama larga de subiecte care se inscriu in tematica organizatiei bazate pe cunoastere.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.