Prof.univ.dr. Nicolae Istudor, Doctor Honoris Causa al AFT


Senatul Universitar al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a conferit vineri, 17 iunie, cel mai inalt titlu onorific al universitatii, cel de Doctor Honoris Causa, domnului prof.univ.dr. Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Decizia Facultatii de Stiinte Economice si Administrative de a propune Consiliului de Administratie, respectiv Senatului universitar al Academiei Fortelor Terestre, acordarea acestui titlu domnului prof.univ.dr. Nicolae Istudor s-a fundamentat pe rolul decisiv si profund jucat de Domnia Sa in spatiul academic romanesc si pe contributiile exceptionale pe care le-a adus in dezvoltarea domeniului economic si agroalimentar.

Acordarea titlului de DHC este o confirmare a importantei activitatii Domniei Sale pentru institutia noastra, atat prin promovarea si sustinerea unei imagini favorabile in mediul academic, cat si prin atasamentul la valorile militare si profesionale specifice Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu".


Album foto
Foto: Elena CUCU

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.