Saptamana Internationala a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu


In perioada 13-17 iunie, institutia noastra a organizat Saptamana Internationala a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu dedicata cadrelor didactice, la care au participat 21 de reprezentanti de la Universitatea Nationala Militara "Vasil Levski" din Veliko Tarnovo, Bulgaria, Academia Fortelor Aeriene "Georgi Benkovski" din Pleven, Bulgaria, Universitatea de Studii de Razboi din Varsovia, Polonia si Universitatea de Securitate Publica si Individuala "Apeiron" din Cracovia, Polonia.

Programul a cuprins prezentarea programelor de studii pe care Academia Fortelor Terestre le pune la dispozitia studentilor si vizitarea facilitatilor didactice, de cercetare stiintifica, de pregatire militara, sportive si recreative. De asemenea, fiecare delegatie a facut o scurta prezentare a institutiei pe care o reprezinta.

Evenimentul organizat de institutia noastra a vizat si latura culturala si recreativa, urmarindu-se dezvoltarea interesului oaspetilor pentru traditiile, cultura si obiceiurile din zona Sibiului si nu numai. Astfel, au fost organizate activitati dedicate vizitarii orasului Sibiu, excursii la Sighisoara si la Cetatea Alba-Iulia.

Saptamana Internationala a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu s-a incheiat cu sustinerea unor lucrari realizate de reprezentantii institutiilor partenere la Conferinta Stiintifica Internationala "The Knowledge - Based Organization" (KBO) 2022 organizata de institutia noastra.

Scopul principal al acestui eveniment il reprezinta dezvoltarea relatiilor internationale de colaborare cu alte universitati, in vederea facilitarii schimburilor de studenti.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.