Acordare de grade militare si avansari la AFT


Absolventii promotiei "Incoronarea de la Alba Iulia - 100" si cadre militare ale Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu au participat, miercuri, 27 iulie, la ceremonia de citire a ordinelor de acordare a gradului militar si de inaintare la gradul urmator.

Evenimentul a avut loc pe platoul institutiei, prilej cu care reprezentantii fundatiilor "General Stefan Gusa", "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruinta", Sectiunii militare a ASTREI, Asociatiei Internationale Pro Militari si Asociatia Ofiterilor in Rezerva din Romania au oferit diplome de excelenta si premii sd.sg. Bogdan Catana-Bota, cel care a obtinut cea mai mare medie de absolvire a studiilor in academie.

De asemenea, in semn de respect pentru performantele deosebite obtinute in procesul de formare profesionala si cercetare stiintifica, precum si pentru contributia semnificativa avuta la promovarea imaginii academiei la nivel national si international, rectorul academiei, gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, i-a oferit Premiul "Nicolae Balcescu" sd.plt.adj. Tudor Damian.

Tot in acest cadru festiv, absolventii le-au inmanat colegilor din anul II « Cheia Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu ». Doua generatii s-au aflat fata in fata, participand, astfel, la continuarea traditiei de transmitere a performantei, a calitatii si a disciplinei.

Felicitari tuturor! Semper Una!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.