Campionatul militar de natatie


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a fost gazda Campionatului Militar de Natatie intre institutiile de invatamant militar, finala pe Ministerul Apararii Nationale, competitie organizata de Serviciul Educatie Fizica Militara din Statul Major al Apararii, in perioada 4-6 noiembrie.

In urma desfasurarii celor cinci probe (100 m liber, 100 m bras, 50 m liber, 50 m bras si stafeta combinata), lotul de sportivi al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, antrenat de col.rz. Teodor Ciuhureanu si coordonat de cpt. Razvan Balan, a obtinut la masculin un loc III, la feminin doua locuri I iar la stafeta combinata (100 m liber, 100m bras, 200 m liber) echipa noastra a ocupat locul I.

In clasamentul general Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" a ocupat locul I, fiind urmata de Academia Tehnica Militara "Ferdinand I" din Bucuresti pe locul II si Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov pe locul III. Acestea au fost urmate in ordine de: Institutul Medico-Militar, Academia Navala "Mircea cel Batran", Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I", Scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale, Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica si Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Aeriene "Traian Vuia".

Festivitatea de premiere a avut loc in data de 6 noiembrie, pe platoul institutiei noastre.

Felicitari tuturor participantilor la competitie!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.