Domnul prof.univ.as.dr.ing.Euring Mihai Mihaita, D.H.C. al AFT


Senatul Universitar al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a conferit, luni, 21 noiembrie, cel mai inalt titlu onorific al universitatii, cel de Doctor Honoris Causa, domnului prof.univ.as.dr.ing.Euring. Mihai Mihaita, Presedintele Academiei de Stiinte Tehnice din Romania (ASTR) si Presedintele Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania (AGIR).

Decizia Prorectorului pentru cercetare stiintifica al Academiei, col.conf.univ.dr.ing. Ioan Virca, de a propune Consiliului de Administratie, respectiv Senatului Universitar al institutiei noastre, acordarea acestui titlu s-a fundamentat pe actiunile pe care domnul prof.univ.as.dr.ing.Euring. Mihai Mihaita le-a intreprins pentru sustinerea si reprezentarea Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu in mediul academic national si international, ca sustinator al valorilor morale si importantei sistemului militar national in societatea romaneasca si in mediul militar international.

Acordarea acestui titlu academic este o confirmare a importantei activitatii Domniei Sale in promovarea si sustinerea imaginii institutiei noastre in mediul academic national si international.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.