Impactul tehnologiilor emergente si disruptive asupra securitatii globale


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a fost vineri, 25 noiembrie, gazda conferintei internationale Impactul tehnologiilor emergente si disruptive asupra securitatii globale, eveniment organizat in format hibrid (fata in fata si online), sub auspiciile Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, Sectia Stiinte Militare, al carei presedinte este domnul gl.(rz.) prof.univ.dr. Teodor FRUNZETI, a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti si a Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Aerospatiala "Elie Carafoli" Bucuresti.

Tematica acestei conferinte se inscrie pe coordonatele principale ale mediului de securitate international actual, care se confrunta cu amenintarile generate de evolutia puternica a acestor tehnologii.

In cadrul celor patru sectiuni ale conferintei s-au dezbatut problematici referitoare la impactul pe care il au aceste tehnologii avansate asupra mediului social, economic, militar si tehnologic, concluziile rezultate evidentiind capacitatea inalta de analiza stiintifica si prognoza in domeniu a participantilor.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.