104 de ani de la Marea Unire - La multi ani, Romania!


Astazi, Sibiul a imbracat haine de sarbatoare, o sarbatoare a romanilor de pretutindeni, Ziua Nationala a Romaniei. La implinirea a 104 ani de la Marea Unire au avut loc o serie de evenimente aniversare, organizate de Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, in colaborare cu autoritatile publice locale si celelalte structuri din cadrul Sistemului National de Aparare si Ordine Publica.

Activitatile au debutat cu ceremonii militare de depuneri de coroane si jerbe de flori, la Consiliul Dirigent si la "Monumentul ostasului din toate timpurile", din fata Cercului Militar.

Manifestarile se vor incheia cu retragerea cu torte, organizata de structurile din cadrul Sistemului National de Aparare si Ordine Publica, care va incepe la ora 18:00, pe intinerariul: Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu - Monumentul Eroilor Revolutiei din Decembrie 1989 al IPJ Sibiu - Monumentul Eroilor Revolutiei din Decembrie 1989 al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu - str. Revolutiei - b-dul. Vasile Milea - Piata Unirii - Monumentul Eroilor Revolutiei din fata Centrului Cultural "Ion Besoiu" - Piata Teatrului - b-dul. Corneliu Coposu - str. Independentei - str. Costache Negruzzi - str. Stefan cel Mare - Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.

La multi ani, Romania!

La multi ani, dragi romani!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.