Campionatul militar de Taekwondo


Lotul de Taekwondo al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a participat, in perioada 9-11 decembrie, la Campionatul Militar de Taekwondo intre institutiile de invatamant militar, finala pe Ministerul Apararii Nationale.

La competitia organizata de Serviciul Educatie Fizica Militara din Statul Major al Apararii, care a avut loc in Garnizoana Buzau la Scoala de Instruire Interarme a Fortelor Aeriene "Aurel Vlaicu" de la Bobocu, s-au inscris sapte loturi sportive din academiile militare si scolile de maistri militari si subofiteri.

In urma desfasurarii concursului, sportivii nostri s-au clasat, si de aceasta data, pe cele mai inalte trepte ale podiumului.

La individual, locul I a fost obtinut de sd.sg.maj. Raducu-Marian Roman (categoria 63-68 kg) , sd. cap. Gabriel Chiaburu (categoria 68-74 kg) si sd. cap. Robert-Marius Dobre (categoria 74-80 kg). Pe locul II s-au clasat sd.sg.maj. Natalia-Alina Duminica (categoria 53-57 kg) si sd.cap. Elisa Ana-Maria Secareanu (categoria 49-53 kg), iar pe locul III sd.frt. Alexandru Crisan (categoria -63 kg), sd. Denis-Gabriel Sitoiu (categoria 80-87 kg) si sd. Razvan-Andrei Baciu (categoria +87 kg).

In clasamentul pe echipe, baietii s-au clasat pe locul I, iar in clasamentul general lotul AFT a obtinut, de asemenea, locul I.

Felicitari tuturor participantilor la competitie!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.