Activitate Vatra Dornei


12 studenti de la Facultatea de Stiinte Economice si Administrative din cadrul Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, au fost prezenti, alaturi de studenti de la Academia de Studii Economice din Bucuresti si Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, la Vatra Dornei, in perioada 12-15 ianuarie, la Team-building-ul cu tema "Formare profesionala in diferite domenii de activitate".

In cadrul evenimentului, organizat de Asociatia "Club Voiaj" din cadrul Facultatii de Economie, Administratie si Afaceri a Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava, studentii au luat parte la diverse activitati care au avut ca scop dezvoltarea spiritului de echipa si promovarea studiilor in domeniul stiintelor economice si administrative.

Jocurile cu specific militar, gandite si organizate de sd.sg.maj. Fildan Alexandra-Gabriela si sd.sg. Ucrainet Anca-Nicoleta, au fost primite cu mult entuziasm de studentii din mediul civil participanti la intalnire.

"Experienta acestui Team-building a fost deosebita deoarece am reusit sa ne punem in valoare cunostintele acumulate pe parcursul studiilor si, totodata, sa interactionam cu studenti de la facultati din mediul civil si sa dezvoltam spiritul de munca in echipa. Pe langa participarea la activitati, am reusit sa legam prietenii frumoase cu alti studenti si sa le prezentam cu mandrie salutul si uniforma militara.” sd. sg.maj. Fildan Alexandra-Gabriela


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.