La final de cariera col. Daniel-Nicolae Catauta


Cu multe realizari, dar si regrete sincere referitoare la despartirea de colegi, domnul colonel Daniel-Nicolae Catauta, contabil sef in cadrul Compartimentului Financiar-Contabil al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, a pasit intr-o noua etapa a vietii, prin trecerea in corpul cadrelor militare aflate in rezerva Armatei Romaniei.

La finalul unei cariere militare de peste 27 de ani de activitate, dintre care 21 derulati in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, in semn de consideratie pentru perseverenta, daruirea si profesionalismul pe care le-a manifestat in indeplinirea misiunilor care i-au fost incredintate de-a lungul carierei, rectorul academiei, prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, i-a conferit Diploma de Merit si Placheta AFT.

De asemenea, cu acest prilej, domnul col. Georgel Florescu, Seful Oficiului Financiar Contabil al Statului Major al Fortelor Terestre, prezent la ceremonie, i-a inmanat domnului colonel Daniel-Nicolae Catauta, Diploma de Excelenta si Emblema de Onoare a Finantelor Militare pentru remarcabila activitate desfasurata in slujba Fortelor Terestre Romane si pentru contributia deosebita avuta in dezvoltarea specialitatii Financiar-Contabile.

Ne bucuram ca am avut onoarea sa va avem in randul nostru!

Va uram sa aveti parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.