Concurs Schi Vatra Dornei


In perioada 02 - 04 martie, garnizoana Vatra Dornei a gazduit etapa finala a Campionatului militar de schi pentru institutiile militare de invatamant.

La startul concursului s-au inscris echipele Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, Academiei Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov, Academiei Tehnice Militare "Ferdinand I" din Bucuresti, Scolii de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre "Basarab I" din Pitesti, ale Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri "Traian Vuia" Boboc si ale Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica din Sibiu.

Proba de concurs a presupus deplasarea pe schiuri pe un traseu cu lungimea de 12 km pentru baieti si sapte km pentru fete, pe parcursul caruia concurentii au executat trageri cu armamentul din dotare, au aruncat grenade de exercitiu la precizie si au traversat, cu masca pe figura, o portiune de teren contaminat.

In urma desfasurarii competitiei, patrula masculina a academiei formata din: sd.sg.maj. Cosmin Muntean, sd.sg. Alexandru Riza, sd.sg. Anghel Coman, sd.sg. Denis Bolondut, sd.frt. Rares Grosar, sd. Teodor Giurgica, sd. Alexandru Vararu, sd. Vlad Popa, sd. Denis Sitoiu, si-a adjudecat locul I, iar patrula feminina, alcatuita din sd.cap. Danuta Flamind, sd.cap. Madalina Barbu, sd.cap. Georgiana Contor, sd. Cosmina Capdefer si sd. Petronela Tulbure, a obtinut locul II.

In clasamentul general, lotul sportiv al academiei condus de plt.adj.pr. Francisc Sarosi si antrenat de Iosif Sarosi, s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Felicitari tuturor sportivilor participanti!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.