Semestrul International la AFT


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu gazduieste, in perioada 06 martie - 16 iunie, cea de-a cincea editie a Semestrului International la care participa 46 de studenti de la opt institutii internationale de invatamant superior militar si civil.

Scopul acestui demers a fost proiectarea unui semestru universitar care sa fie implementat atat în cadrul curriculelor educationale ale institutiilor participante la realizarea proiectului, cat si in curriculele altor institutii militare din Uniunea Europeana, in vederea cresterii numarului de mobilitati de studii.

Beneficiul major pe care il are realizarea acestui proiect este acela ca ofera studentilor posibilitatea de a studia in afara tarii, la institutiile partenere care au inclus acest semestru in oferta lor educationala, fara a mai trebui sa sustină examene de diferenta la intoarcerea din mobilitate.

Pe timpul desfasurarii Semestrului International, participantii vor avea posibilitatea sa se familiarizeze cu sistemul de invatamant militar romanesc, cu traditiile si cultura tarii noastre.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.