Stagiu de predare si cercetare la AFT


Doamna conf.univ.dr. Raluca Viman-Miller, din cadrul Universitatii Georgiei de Nord, Atlanta, Statele Unite ale Americii, este prezenta in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, in perioada 06 martie – 16 iunie, pentru desfasurarea de mobilitati de predare in cadrul Semestrului International organizat in institutia noastra.

Studentii vor avea posibilitatea sa participe la prelegerile doamnei conf.univ. in cadrul disciplinelor Cross-cultural Communication, Law of Armed Conflict si Cultural Awareness sau la discutii din sfera studiilor politice, relatiilor internationale, politicilor comparate si politicilor europene.

Pe parcursul perioadei acestui schimb de experienta, doamna conf.univ.dr. Raluca Viman-Miller, va putea identifica aspecte referitoare la specificul procesului educational din invatamantul academic militar romanesc in vederea consolidarii si diversificarii relatiilor de colaborare dintre Universitatea Georgiei de Nord, Atlanta, Statele Unite ale Americii si Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.