Ziua Portilor Deschise la AFT


Cu ocazia Zilei Forelor Terestre, aproximativ 900 de prescolari, elevi si locuitori ai orasului nostru, au avut parte de experiente interesante si utile in cadrul Zilei Portilor Deschise desfasurata astazi, la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.

Vizitatorii au asistat la prezentari de tehnica si echipament militar, la exercitiile demonstrative prezentate de echipele canine ale Centrului Chinologic "Dr. Aurel Greblea", s-au bucurat de programele artistice sustinute de muzica militara si au interactionat cu studentii militari care le-au prezentat facilitatile din institutia noastra.

"Am fost foarte impresionat de profesionalismul, pregatirea si atitudinea tuturor cadrelor. Am avut o primire superba! Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru tara." P.P.

"O unitate militara moderna foarte interesanta cu studenti foarte pregatiti pentru armata noastra." A.H.

"Va suntem recunoscatori pentru dedicarea, devotamentul si seriozitatea cu care slujiti interesele noastre ca locuitori ai acestei tari." G.

"Ca fost comandant de companie si batalion in aceasta institutie, regasesc multe lucruri schimbate in bine. Studentii sunt foarte bine pregatiti si foarte atenti. Mult succes in pregatire!" B.M.

"Am venit dupa 16 ani sa ma impresionez si m-am impresionat" A.R.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.