La final de cariera


La finalul unor cariere militare onorante, pline de provocari si satisfactii domnul col. Gheorghe Prunescu si domnul M.m.pr. Liviu-Dan Dinu au salutat pentru ultima data, in calitate de cadre militare active, Drapelul Romaniei.

Cu o vechime de peste 34 de ani de activitate, dintre care 33 derulati in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, directorul administrativ al institutiei noastre, domnul col. Prunescu, ne-a adresat cateva cuvinte sincere: "Multumesc colegilor din toate structrurile academiei pentru sustinerea neconditionata a structurii administrative in demersul colosal de a transforma infrastructura institutionala si a duce la indeplinire planul de dezvoltare a bazei materiale. Colegii si subordonatii mei din structura administrativa sunt toti profesionisti, sunt lideri de domeniu indiferent de pozitia pe care o ocupa in organigrama academiei."

La implinirea a 27 de ani de activitate, toti desfasurati in institutia noastra, domnul M.m.pr. Dinu a transmis un mesaj incarcat de emotie: "Activitatea mea si ascensiunea mea in cariera au fost direct legate de evolutia si dezvoltarea academiei. Am avut privilegiul de a fi elev al acestei institutii, de a deveni specialist si chiar profesionist in activitatile desfasurate. Prin relationarea cu aproape toate structurile din academie si cu toate categoriile de personal am reusit sa cunosc oameni deosebiti care, de-a lungul timpului, mi-au devenit prieteni, iar pentru aceasta vreau sa va multumesc."

In prezenta intregului personal al academiei si a Loctiitorului pentru resurse al sefului Statului Major al Fortelor Terestre, domnul gl.bg. Bixi-Pompiliu Mocanu, in semn de consideratie pentru perseverenta, daruirea si profesionalismul pe care le-au manifestat in indeplinirea misiunilor care le-au fost incredintate de-a lungul carierei, rectorul academiei, prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, le-a conferit Diplome de merit si Placheta AFT.

Ne bucuram ca am avut onoarea sa va avem in randul nostru!

Va uram sa aveti parte de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.