"Cadet INOVA'23" la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu


Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a gazduit, in perioada 4-6 mai 2023, cea de-a VIII-a editie a Salonului International al Inovarii si Cercetarii Stiintifice Studentesti - Cadet INOVA'23.

Activitatea, la care au fost inscrise 31 de inventii, inovatii si cercetari stiintifice apartinand celor 91 de participanti din 12 institutii de invatamant superior si de cercetare din Romania, Italia, Republica Moldova si Ungaria, a constat in sesiuni de comunicari si prezentari de materiale stiintifice ale tinerilor cercetatori.

O particularitate a evenimentului din acest an, a fost programul artistic organizat de studentii institutiei noastre pentru participantii la Salon.

Manifestarea, aflata sub Inaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Romani si al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, s-a incheiat cu festivitatea de premiere, unde, celor mai merituosi dintre tinerii cercetatori, le-au fost decernate diplome, trofee, medalii si cupe.

Felicitari tuturor celor care au decis sa disemineze in cadrul evenimentului nostru rezultatele cercetarilor stiintifice!


Album foto
Foto: Daniela OANA, Eduard BRAD

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.