AFT pe podium la Maratonul International Sibiu


Cea de-a douasprezecea editie a Maratonului International Sibiu si-a spus povestea alergarii pentru fapte bune sub deviza "Ce ne leaga?"

AFT a fost din nou in prima linie a implicarii in comunitatea de care si-a legat destinul prin participarea cu atleti talentati si voluntari dedicati, pentru proiectul promovat de Crucea Rosie Sibiu, Dotarea Centrului Educational si Comunitar.

Lotul de sportivi antrenati de profesorul Iosif Sarosi a castigat stafeta masculina de 4 x 5km Marquardt Team Run prin sd.sg. Alex-Adrian Stoica, sd.plt.maj. Grigore-Cristian Huruiala, sd.sg.maj. Mihai Pavel si sd.sg. Vlad-Iulian Daniliuc, locul 2 la crosul de 5 km MultiversX prin sd.sg. Alexandru Riza, locul 1 la crosul de 5 km MultiversX prin sd.sg. Maria-Daria Ion, locul 1 la crosul de 10 km Wenglor prin sd.cap. Mihaela Ivancia si locul 4 la crosul de 10 km Wenglor prin sd.cap. Andreea Popescu.

Lotul de voluntari a asigurat portiunea de traseu a maratonului intre km 30 si 37, cu incurajari si sprijin celor aflati in cursa.

Felicitari, dragi studenti!

Semper una!


Album foto
Text: col. Adrian Teodorescu Foto: Lucian URECHE

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.