Masa rotunda a departamentului Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica


Studenti si cadre didactice de la departamentul Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica din cadrul Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, au participat, in data de 9 iunie, la Masa rotunda cu tema Sisteme de Comunicatii Agile. Perspective Militare si Civile.

In cadrul manifestarii, domnul colonel Marius Vartej, din cadrul Comandamentului Corpului Multinational Sud-Est (HQ MNC-SE), le-a vorbit studentilor despre necesitatea formarii specialistilor de comunicatii si informatica pentru a fi capabili sa utilizeze in actiuni militare sistemele moderne de comunicatii.

De asemenea, doamna capitan Valeria Toma, din cadrul Agentiei Spatiale si de Radiocomunicatii a Comandamentului Comunicatiilor si Informaticii, a prezentat stadiul actual, perspectivele si directiile de dezvoltare ale comunicatiilor satelitare la nivelul MApN.

In completare, un grup de studenti care au studiat trei luni la Universitatea Limoges din Franta, le-au impartasit colegilor si profesorilor impresiile in urma celor 3 luni petrecute la mobilitatea de studiu efectuata prin programul Erasmus+.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.