Prof.univ.dr. ing. habil. Constantin Bungau, Doctor Honoris Causa al AFT


Senatul Universitar al Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a conferit vineri, 16 iunie, cel mai inalt titlu onorific al universitatii, cel de Doctor Honoris Causa, domnului prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungau, rectorul Universitatii din Oradea.

Decizia Facultatii de Management Militar de a propune Consiliului de Administratie, respectiv Senatului Universitar al Academiei Fortelor Terestre, acordarea acestui titlu domnului prof.univ.dr.ing.habil. Constantin Bungau s-a fundamentat pe rolul decisiv si profund jucat de Domnia Sa in spatiul academic romanesc si pe contributiile exceptionale pe care le-a adus in dezvoltarea unui domeniu tehnic deosebit de important, a stiintei, cunoasterii si a mediului academic.

Acordarea titlului de DHC este o confirmare a importantei activitatii Domniei Sale pentru institutia noastra, atat prin promovarea si sustinerea unei imagini favorabile in mediul academic, cat si prin atasamentul fata de valorile militare si profesionale specifice Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.