Studentii AFT la Exercitiul demonstrativ de distrugere cu explozibil real in diferite medii alaturi de militarii albaiulieni


Studentii anului I si II din cadrul programului de studii universitare de licenta Managementul organizatiei, arma Geniu, condusi de prof.univ.dr.habil. Mircea Vladu si de lect.univ.dr.ing. Constantin Andrei, au participat, in data de 13 iunie, in Poligonul Micesti, la exercitiul demonstrativ de distrugere cu explozibil real in diferite medii, pregatit si prezentat de militarii din cadrul Batalionul 136 Geniu "Apulum".

Totodata, acestora le-au fost prezentate, in Tabara de Instructie Santimbru aflata pe malul raului Mures, procedurile de fortare si treceri peste cursurile de apa cu ajutorul parcului de pod din pontoane PR-71 si a completului de pod demontabil PJM-72.

In cadrul exercitiului, ofiterii genisti albaiulieni, care au condus activitatile, au dialogat cu studentii nostri, evidentiind faptul ca notiunile teoretice insusite in anii de studiu din academie combinate cu practica in teren cu mijloacele tehnice si cu munitiile de geniu constituie atuurile unei cariere de succes.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.