Incheierea colaborarii cu domnul Nathan Mergy, reprezentantul Ministerului francez pentru Europa si afaceri externe


Lectorul Nathan Mergy, reprezentantul Ministerului francez pentru Europa si afaceri externe a desfasurat, in perioada 09.01–01.07.2023, o serie de activitati specifice de formare continua universitara si non-universitara, in domeniul limbilor straine, in Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu (AFT) si Centrul de limbi straine al Statului Major al Fortelor Terestre din Sibiu (CLS).

Sub coordonarea profesorilor de limba franceza, lector univ.dr. Daniela Duralia din AFT si profesor Mihaela Tomoiu din cadrul CLS, pe parcursul activitatilor desfasurate atat fizic in salile de clasa, cat si virtual, studentii si cursantii au avut ocazia sa se familiarizeze, in prezenta unui vorbitor nativ de limba franceza, cu cele mai recente influente culturale din Hexagon.

Adresam sincere multumiri domnului Nathan Mergy pentru munca depusa si, in mod deosebit, pentru consilierea oferita in revizuirea continutului digital si elaborarea de materiale didactice pentru cursurile online desfasurate la CLS.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.