Citirea ordinelor de acordare a primului grad de ofiter absolventilor
Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, promotia 2023


Astazi, 27 iulie, pe platoul institutiei, intr-un cadru festiv si cu o incarcatura emotionala aparte, s-a dat citire ordinelor de acordare a primului grad de ofiter pentru cei 305 absolventi ai Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, promotia 2023, "General Constantin Christescu ‒ 100".

Reprezentantii fundatiilor "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - Purtatorul de Biruinta", "General Stefan Gusa", Asociatiei Internationale "Pro Militari" si ai Sectiunii Militare a Asociatiunii Transilvane pentru Literatura Romana si Cultura Poporului Roman ‒ ASTRA au oferit premii si diplome de excelenta sefului promotiei 2023, student plutonier adjutant Robert-Marian Alixandrescu.

Comandantul Comandamentului Comunicatiilor si Informaticii a acordat premiul "COMUNICATII SI INFORMATICA - CONECTAT IN VIITOR" studentului sergent major Cosmin Andrei Grigorita, cel care a obtinut cea mai mare medie de absolvire din cadrul programului de studii de licenta Inginerie si Management in Domeniul Comunicatiilor Militare.

Pentru cele mai bune rezultate obtinute in cadrul programului de studii de licenta Contabilitate si Informatica de Gestiune, studentului plutonier Iulian Marin Chivu i-au fost oferite premii si diplome de catre directorul CEC Bank - Sucursala Sibiu.

De asemenea, in semn de apreciere pentru performantele deosebite obtinute in procesul de formare profesionala si cercetare stiintifica, precum si pentru contributia semnificativa avuta la promovarea imaginii academiei la nivel national si international, rectorul academiei, domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, le-a oferit Premiul "Nicolae Balcescu" studentilor sergent major Sandra Cepisca si Bogdan Dragne.

In cadrul aceluiasi eveniment, absolventii promotiei 2023 le-au inmanat colegilor din anul II «Cheia Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu». Doua generatii s-au aflat fata in fata, participand, astfel, la continuarea traditiei de transmitere a performantei, a calitatii si a disciplinei.

Felicitari tuturor! Semper Una!


Album foto
Foto: Daniela OANA
Text: Alexandra TREFAS

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.