Saptamana de acomodare


Prima saptamana in Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, pentru studentii anului I de studii, a fost una deosebit de solicitanta prin numarul foarte mare de activitati la care au participat si prin ineditul acestora.

Dupa insusirea primelor reguli de conduita specifice mediului academic militar au urmat primele ore de instructie de front si prezentarile de armament si tehnica militara. S-au familiarizat cu baza materiala si logistico-didactica a academiei si au vizitat Scoala de Instruire pentru Comunicatii, Tehnologia Informatiei si Aparare Cibernetica.

De asemenea, au asistat la tragerea demonstrativa organizata de instructorii militari si executata de colegii mai mari alaturi de militarii din cadrul Fortelor pentru Operatii Speciale si cei din Brigada Multinationala SE in poligonul automatizat Poplaca.

Incepand cu ultima zi a acestei saptamani se vor deplasa in poligonul Perii Daii, unde, timp de trei saptamani, vor parcurge modulul de formare a deprinderilor de militar.


Album foto
Foto: Daniela Oana, Lucian Ureche

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.