Ziua Portilor Deschise de Ziua Armatei la AFT


Cu ocazia Zilei Armatei Romaniei, peste 3500 de prescolari, elevi, studenti si locuitori ai orasului nostru, au avut parte de experiente interesante si au invatat lucruri utile in cadrul Zilei Portilor Deschise desfasurata astazi, la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.

Vizitatorii au asistat la prezentari de tehnica si echipament militar, la exercitiile demonstrative prezentate de echipele canine ale Centrului Chinologic "Dr. Aurel Greblea", s-au bucurat de programul artistic sustinut de muzica militara, de o incursiune in istoria Imperiului Roman prin intermediul membrilor Asociatiei Castrum Novis din Sibiu si au interactionat cu studentii militari care le-au prezentat facilitatile din institutia noastra.

"A fost o experienta interesanta, palpitanta, dar si solicitanta. Sper sa ma intorc aici si cu alte generatii de copii. Este pentru prima data cand vizitez Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". Mi-am dorit sa urmez cariera militara, insa am renuntat pentru a ma intoarce in invatamant", ne transmite Micu Ana-Elena, profesor invatator primar la Colegiul National "Octavian Goga" din Sibiu.


Album foto
Foto: Alexandra TREFAS, Daniela OANA, Lucian URECHE

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.