REALIZARI REMARCABILE ALE STUDENTILOR AFT


In luna noiembrie, studenti din cadrul Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, s-au remarcat in cadrul manifestarilor dedicate cercetarii stiintifice, inovatiei si inventiei, realizarile lor fiind recompensate in cadrul celor trei evenimente la care au participat.

La cea de-a sasea editie a Salonului Inovarii si Cercetarii UGAL INVENT organizata de Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati si Black Sea University Network, sd.plt. Robert Marian Papa, sub coordonarea doamnei mr.lect.univ.dr. Annamaria Sarbu, a obtinut medalia de aur a Salonului de Inventica, cu lucrarea intitulata „Sistem educational pentru studierea fenomenului de beamforming”.

In cadrul aceleiasi universitati, la cea de-a treia editie a concursului national „Student Design&Manufacturing Competition”, echipa Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu formata din sd.sg. Tudor Catalin Codreanu si ing.mast. Ionut Cristian Topa, coordonati de domnul conf.univ.dr.ing. Silviu Petrisor, a obtinut premiul de excelenta cu lucrarea „Celula flexibila de sortare a cartuselor utilizand robotul paralel BULLETSORT”.

Sd.sg. Vivian-Mihaela Maftei, sub indrumarea doamnei prof.univ.dr.ing. Simona Miclaus, a obtinut locul 2, la Sectiunea postere stiintifice, cu lucrarea „Inovatie si Colaborare Interdisciplinara” in cadrul sesiunii de comunicari stiintifice reunite sub egida MIMESISS, a Asociatiei Studentilor in Medicina Militara, desfasurata la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Tematica abordata a imbinat elemente de biofizica si studiul propagarii undelor electromagnetice in domeniul sanatatii, prin prezentarea elementelor de noutate privind expunerea organismului uman la noua tehnologie 5G.

Felicitari pentru rezultatele obtinute!


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.