DELEGATIE AFT PARTICIPANTA IN CADRUL PROIECTULUI INTERDISCIPLINARY EDUCATION AND TRAINING ON HYBRID WARFARE


O delegatie a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu formata din lt.col.prof.univ.dr. Paul Tudorache, lt.col.conf.univ.dr. Ionut-Alin Cirdei, doamna Ramona-Elena Herman si zece studenti din cadrul programului de studii universitare de licenta "Leadership Militar", a participat, in perioada 29.01 – 03.02.2024, la cea de-a cincea intalnire transnationala (Transnational Project Meeting – TPM) si la cea de-a doua activitate de predare-invatare-instruire (Learning, Teaching, Training – LTT) din cadrul proiectului "Educarea si Instruirea Interdisciplinara in cadrul Razboiului Hibrid" (Interdisciplinary Education And Training On Hybrid Warfare).

Activitatea, organizata de Academia Fortelor Armate "General Milan Rastislav Stefánik", Liptovský Mikulás, Slovacia, a oferit studentilor Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu posibilitatea unui schimb de experienta cu colegi din universitati civile, dar si oportunitatea de a participa la o serie de seminare fata in fata si la testarea unor module pe platforma MOOC (Massive Open Online Course) creata de membrii proiectului.

Totodata, acestia au reusit sa isi insuseasca conceptele teoretice si aplicative referitoare la razboiul hibrid, prezentate in cadrul seminarelor, care le-au permis dezvoltarea competentelor necesare in rezolvarea unui scenariu de razboi hibrid, axat pe reactia interinstitutionala a capabilitatilor proprii in situatia unui atac terorist asupra unui baraj de acumulare.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.