STUDENTI AFT LA COMMANDO MARATHON 2024


Studenti ai Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu au participat, in perioada 14–18.02.2024, la o competitie de alergare pe distanta unui semimaraton, in echipament militar, organizat de Universitatea Tehnica Militara din Varsovia, Polonia, alaturi de cadeti din Polonia, Norvegia, Grecia, Franta, Ucraina, Letonia si Marea Britanie.

Cursa propriu-zisa a celor 978 de militari a avut parte de vreme ploioasa si dealuri, de intrecerea celor tineri cu ei insisi si cu cronometrul, de bucuria de a face sport in preajma Zilei Internationale a Sportului Militar.

Echipa noastra a obtinut o clasare meritorie si onoranta pe locul trei al podiumului, dupa echipa studentilor din Grecia si Norvegia, cu rezultate individuale de exceptie: Sd.sg. Viorel FLESER - locul 4 individual, sd.plt. Mihaita – Nicusor NEAGU – locul 6 individual si sd.plt.adj. Daniel PUCHIN – locul 13 individual.

Suntem mandri de echipa noastra si de performantele obtinute si ne dorim ca exemplul lor sa fie o inspiratie pentru viitoarele generatii, fie ele de studenti sau de militari ai Armatei Romaniei.

Semper una!


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.