THE SMART, THE BOLD, THE BEAUTIFUL


Feminitatea, inteligenta si forta femeii in societate au fost celebrate, in data de 4 martie, in cadrul Galei Excelentei Feminine, editia a II-a, eveniment organizat sub titlul "The smart, the bold, the beautiful", de catre Grupul de Presa MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabila, Institutul National de Statistica si Asociatia MediaUno, la Palatul Regal din Bucuresti.

Punctul culminant al serii l-a reprezentat premierea a peste 30 de povesti motivationale a unor femei de succes, care s-au distins prin reusite remarcabile, excelenta in profesie si contributii semnificative in viata sociala. Realizarile colegei noastre, mr.conf.univ.dr. Annamaria Sarbu, i-au adus „Premiul de Excelenta pentru Comunicare in Spatiul Cibernetic si Comunicatii Militare”, distinctie inmanata de domnul gl.mr. Remus Bondor, Loctiitorul pentru operatii si instructie al sefului Statului Major al Apararii.

„M-am simtit deosebit de onorata sa particip la Gala Excelentei Feminine, intr-un cadru elegant, unde au fost celebrate performanta si excelenta feminina din Romania, fiind acordate distinctii unor personalitati feminine din domeniile justitie, arta si cultura, diplomatie, sanatate si social, economie, educatie si cercetare, sport si securitate nationala. Am ascultat cu interes povestile cu adevarat inspirationale, si m-am bucurat sa descopar forta, inteligenta si pasiunea prin care aceste femei remarcabile isi aduc zilnic contributia la transformarea Romaniei intr-o natiune moderna si educata, mai pregatita pentru provocarile secolului XXI”, ne-a transmis colega noastra.

Editia din acest an a Galei Excelentei Feminine a fost pusa sub semnul promovarii nevoii de schimbare a perceptiei privind rolul femeii in societate, a necesitatii si avantajele sprijinirii egalitatii de gen si a implicarii femeii in viata publica.


Album foto
Foto: Grupul de Presa MediaUno, Daniela Oana

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.