„Lideri pentru lideri”, domnul prof.univ.dr.ing. Dorin Isoc


"Gandirea este o resursa, inteligenta umana este un potential, o capacitate data si limitata prin nastere. Inteligenta artificiala este ca o carte pe care o poti citi, o poti consulta, o poti urma, o poti ignora... " – prof.univ.dr.ing. Dorin Isoc.

In cadrul Proiectului „Lideri pentru lideri”, desfaşurat sub deviza "Educatie. Dezvoltare. Impreuna.", Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu l-a avut ca invitat pe domnul prof.univ.dr.ing. Dorin Isoc, cadru didactic al Universitatii Tehnice din Cluj, care a sustinut studentilor din institutia noastra si celor din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu, o prelegere cu tema "CyberTrainer - Prima scoala automata din lume".

CyberTrainer este un serviciu de asistare a invatarii, construit in jurul conceptului de "profesor virtual", o aplicatie constituita dintr-un set consistent de concepte cibernetice noi, care asigura functionarea ansamblului om-calculator.

Prin independenta si autonomia pe care le acorda studentilor si prin interactiunea acestora cu "profesorul virtual", aplicatia se constituie intr-un mijloc de invatare rapid si eficient care contribuie la dezvoltarea creativitatii proprii si a celei de grup.

Inovarea pe care o aduce CyberTrainer reprezinta crearea unei relatii profunde intre om si calculator in sensul in care interactiunea nu determina numai deservirea cerintelor anticipate ale fiintei umane, ci si perfectionarea acesteia in ceea ce fiinta umana isi doreste sa faca si sa devina.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.