In memoriam conf.univ.dr. Nicolae Petria


In aceste momente de adanca tristete, comunitatea academica militara sibiana isi exprima profundul regret pentru trecerea la cele vesnice a domnului conf.univ.dr. Nicolae Petria, profesor al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Cadru didactic cu o vasta experienta profesionala in domeniul financiar-bancar, un model de urmat pentru multe generatii de studenti, in cei peste 24 de ani pe care i-a pus in slujba activitatii didactice in cadrul Facultatii de Stiinte Economice din Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, domnul conf.univ.dr. Nicolae Petria a ocupat, de-a lungul timpului, pozitii de top management in institutii din domeniul financiar-bancar: director adjunct Banca Nationala a Romaniei Sucursala Sibiu, presedintele Consiliului de Supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica Sibiu, CEO si Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Comerciale Carpatica Sibiu, Branch Manager la Banca Tiriac, HVB-Tiriac, Unicredit – Tiriac, precum si membru in Consiliile de Administratie ale diverselor institutii financiare.

Suntem alaturi de familia indoliata careia ii transmitem intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.