SECOSAFT 2024 la Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu


Asociatia Corpul Cadetilor „Gl.mr. Nicolae USCOI” din Academia Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, a organizat, in perioada 10-13 aprilie, cea de-a XXIX-a editie a Sesiunii de Comunicari a Cercurilor Stiintifice Studentesti cu participare internationala – SECOSAFT 2024.

La editia din acest an s-au inscris 426 de studenti, de la programele de studii de licenta si de masterat, ai unor universitati din Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Grecia, Republica Moldova, Polonia, Slovacia, Spania, S.U.A., Turcia si Ucraina, fiind elaborate un numar de 311 lucrari stiintifice pe urmatoarele sectiuni: stiinte militare, securitate si relatii internationale, management si economie, stiinte socio-umane, drept si administratie publica, stiinte tehnice si limbi straine.

„Amploarea inegalabila a participarii la care asistati astazi aici serveste ca o dovada rasunatoare a angajamentului dumneavoastra fata de stiinta. Fie ca aceasta capacitate nelimitata de invatare, cercetare si inovare care va caracterizeaza, pe fiecare dintre dumneavoastra, sa propulseze rezultatele acestei conferinte spre inaltimi fara precedent”, a evidentiat in discursul sau, sd.sg. Patricia Bartes, presedintele Asociatiei Corpul Cadetilor „Gl.mr. Nicolae USCOI”.

„In opinia mea, toti participantii sunt castigatori. Sunt convins ca dorinta de afirmare va va determina pe fiecare dintre dumneavoastra sa va prezentati rezultatele cercetarii stiintifice la cel mai inalt nivel posibil, ca acestea vor genera dezbateri si idei constructive pentru a deschide noi cai pentru dezvoltare si inovare” a transmis rectorul Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing Ghita Barsan.

In cadrul manifestarii, au fost organizate activitati interactive si de networking, care le-au oferit participantilor o excelenta oportunitate de a-si perfectiona abilitatile de comunicare, de a purta dialoguri constructive, de a interactiona si stabili relatii interumane.

Evenimentul s-a incheiat cu premierea, intr-un cadru festiv, a celor mai bune lucrari stiintifice din cadrul fiecarei sectiuni.


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.