Un viitor mai verde prin educatie si constientizare


Colectivul Cercului de Economie teoretica si aplicata din cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Administrative al Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu, coordonat de lect.univ.dr. Cristina Batusaru, a organizat o activitate cu tema „Importanta economiei circulare in cadrul societatii contemporane”, la care au fost invitati sa participe elevii clasei a III-a C, ai Scolii Gimnaziale nr. 4 din Sibiu, aflati in derularea programului „Saptamana Verde”.

In cadrul atelierelor de lucru organizate, elevii, receptivi, creativi si implicati, au invatat cum se realizeaza reciclarea corecta a deseurilor, care sunt cateva dintre metodele de reutilizare a lucrurilor si materialor ce nu ne mai sunt de folos si transformarea lor in resurse valoroase sau obiecte noi, contribuind astfel la construirea unei lumi mai sustenabile.

Astfel de activitati educationale sunt benefice pentru un viitor mai verde, iar aceasta initiativa este un pas semnificativ in aceasta directie, elevii fiind cei care vor deveni cetateni responsabili si constienti de impactul nostru asupra mediului inconjurator.

Semper una!


Album foto


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.