"WIND SPRING 24"


In aceasta saptamana, studentii Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, din cadrul programului de studii universitare de licenta Managementul Sistemelor Tehnice de Artilerie, din anii I si II de studii, au asistat in poligonul Centrului National de Instruire Intrunita "GETICA" din Cincu, la tragerile executate de militarii Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", in cadrul exercitiului "WIND SPRING 24".

Cadetii au avut oportunitatea de a urmari tragerile cu armamentul greu si usor de infanterie, tragerile precise executate cu instalatiile SPIKE, modul de actiune al transportoarelor blindate pentru trupe, PIRANHA V si lucrarile de distrugere executate in diferite faze ale operatiei. De asemenea, s-au familiarizat cu activitatea subunitatilor de artilerie pe timpul executarii misiunilor specifice din pozitiile de tragere si din zonele de manevra ale senzorilor.

La finalul zilei de instructie, studentii institutiei noastre au vizitat expozitia statica cu tehnica de lupta din dotarea Fortelor Terestre Romane.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.