AFT la Maratonul International Sibiu 2024


Pentru un alergator, participarea la o cursa de anduranta reprezinta o provocare majora, iar finalizarea ei este adesea considerata o realizare personala semnificativa, mai ales atunci cand combina bucuria de a alerga cu cea de a darui.

Studenti ai Academiei Fortelor Terestre „Nicolae Balcescu” din Sibiu si cadeti din Grecia, Lituania, Austria si Belgia aflati in institutia noastra in cadrul Semestrului International au participat ca alergatori sau voluntari, in data de 25 mai, la Maratonul International Sibiu, cel mai mare eveniment de alergare filantropic din tara, ajuns in acest an la cea de-a 13-a editie si desfasurat sub deviza „Nu sta acasa, ca-ti sta norocul!”.

Atingerea unei pozitii de top intr-o competitie atat de solicitanta ofera un sentiment profund de realizare personala si o incununare a eforturilor si dedicarii. Recunoasterea performantei prin obtinerea de rezultate remarcabile a fost marcata prin urcarea pe podiumul Maratonului International Sibiu, editia 2024, a sd.sg. Andreea Popescu care a obtinut locul I la Semimaratonul Joyson de 21,1 km, urmata de sd.cap. Alexandra Gutu si sd.sg. Mihaela-Andreea Ivancia castigatoarele locului II la Cursa Wenglor de 10 km si Crosul MultiversX de 5,3 km.

Fie ca au ales sa alerge pentru a sustine o cauza sau pentru a participa ca voluntari, asigurand sprijin celor aflati pe traseul de alergare, toti studentii nostri au iesit la final invingatori, fiind o sursa de inspiratie pentru noi toti si reusind sa isi implineasca un obiectiv important: acela de a impartasi cu cei din jurul lor sentimentul de apartenenta la comunitate.

Felicitari tuturor!

SEMPER UNA!


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.