Cadeti ai Academiei de Politie in schimb de experienta la AFT


In perioada 19–24 mai a.c., 17 studenti din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti au participat la un schimb de experienta in institutia noastra.

Activitatea, organizata de asociatiile studentesti din cele doua academii, a oferit cadetilor din cadrul Facultatilor de Politie si Pompieri, oportunitatea de a se familiariza cu mediul militar academic sibian.

In cele cinci zile, viitorii ofiteri au fost angrenati intr-o multitudine de activitati educationale, recreative si culturale, menite sa le imbogateasca cunostintele, sa le dezvolte competentele de lideri si sa lege relatii de prietenie pe termen lung. Acestia au vizitat facilitatile de instruire si cazare din academie si din poligonul de instructie Perii Daii, principalele obiective turistice din municipiul Sibiu, au participat la competitii sportive, activitati de socializare, la un spectacol cultural-artistic si multe altele.

Le uram succes studentilor Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti si speram ca acest schimb de experienta sa le fi oferit experiente de neuitat, atat academice, cat si personale.

Felicitari organizatorilor!


Album foto
Foto: Flavius Caravan

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.