VIZITA AMBASADORULUI S.U.A. IN ROMANIA LA AFT


Aflat in municipiul Sibiu, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Excelenta Sa, doamna Kathleen Kavalec a vizitat astazi, 31 mai 2024, Comandamentul Corpului Multinational de Sud-Est si Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu.

In cadrul vizitei din institutia noastra, alaturi de distinsul oaspete, au participat membri ai Corpului Diplomatic al Ambasadei S.U.A. in Romania si comandanti ai structurilor militare multinationale de pe teritoriul tarii noastre.

Evenimentul a debutat cu briefingul de informare al comandantului academiei, domnul gl.bg.prof.univ.dr.ing. Ghita Barsan, in cadrul caruia s-au prezentat principalele aspecte care stau la baza derularii procesului educational din Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu si a continuat cu vizitarea spatiilor in care se deruleaza procesul de formare a ofiterilor de comanda pentru Fortele Terestre Romane si pentru alti beneficiari din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

La finalul activitatii, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania a notat in Cartea de Onoare a Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu: "Multumesc pentru primirea atat de calduroasa. Am fost impresionata de academie si de facilitatile existente, dar mai ales de cadeti, care s-au dovedit a fi foarte bine pregatiti si talentati. Mult succes in continuare!"


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.