Campanie pe linia comunicarii si educatiei financiare in AFT


Studentii programului Contabilitate si informatica de gestiune ai Facultatii de Stiințe Economice si Administrative din institutia noastra, au participat astazi, 5 iunie, la "Campania pe linia comunicarii si educatiei financiare desfasurata in institutiile militare de invatamant".

Activitate de informare, educare si constientizare organizata de Ministerul Apararii Nationale (M.Ap.N.), prin Directia Informare si Relatii Publice (D.I.R.P.), in colaborare cu Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a adus in fata studentilor specialisti din cele doua institutii care au sustinut prelegeri pe cat de interesante, pe atat de interactive.

Reprezentantul D.I.R.P. le-a prezentat cadetilor aspecte relevante legate de modul de comportare in mediul online, despre cum este diseminata informatia in reteaua de pagini oficiale ale M.Ap.N. si pe conturile personale si despre importanta constientizarii abordarii unei conduite preventive in mediul online.

Cei doi reprezentanti A.S.F., in interventia avuta, au incercat sa atraga atentia asupra constientizarii diferentei dintre nevoie si dorinta, venituri si cheltuieli si cum acestea se pot transforma intr-un buget echilibrat, deficitar sau excedentar, toate contribuind la formarea de aptitudini, atitudini si comportamente care sa le asigure o crestere a nivelului de bunastare economica.


Album foto

© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.