18.02.2021
Formarea on-line a viitorilor lideri militari- provocari si perspective

In data de 18 februarie 2021 s-a desfasurat online, prin intermediul platformei Moodle, masa rotunda cu tema "Formarea online a viitorilor lideri militari - provocari si perspective". Alaturi de membrii departamentului, la aceasta manisfestare stiintifica au participat cadre didactice din conducerea academiei si a facultatii, precum si colegi din cadrul Centrului de limbi straine al Statului Major al Fortelor Terestre din Sibiu


Formarea on-line a viitorilor lideri militari- provocari si perspective - imagini

CCDCCOM are ca obiective principale conceperea si derularea de teme si programe de cercetare inter- si pluridisciplinare in domeniul stiintelor sociale si al celor umaniste si identificarea unor modalitati eficiente de implementare a rezultatelor semnificative obtinute in institutiile/organizatiile cu experienta relevanta in aceste domenii. Colectivul CCDCCOM isi propune conceperea si dezvoltarea de produse de consultanta, modelare si simulare in domeniul stiintelor sociale si umaniste cu aplicatibilitate in domeniul apararii, oridii publice si sigurantei nationale.
Prin intermediul temelor abordate in cadrul CCDCCOM, colectivul de cercetare isi propune sa studieze intr-un mod sistematic conexiunile dintre dezvoltarea caracteriala si competentele cognitive, intrapersonale si interpersonale cerute de societatea moderna. Orientarea actuala in studiul caracterului analizeaza in principal acele procese prin intermediul carora societatea in general si scoala in particular dezvolta trasaturi de caracter pozitive ce sustin capacitatea individului de a gandi, simti si actiona intr-un mod care aduce benficii nu doar siesi ci si celorlati. Organizatiile moderne apreciaza intr-o foarte mare masura prezenta acestor trasaturi in structurile caracteriale ale angajatilor lor deoarece ele influenteaza in mod covarsitor performanta la locul de munca si angajamentul fata de organizatie.

Consiliul stiintific al CCDCCOM
  • Lect.univ.dr. Crenguta Mihaela MACOVEI - director
  • Lect.univ.dr. Raluca RUSU - secretar stiintific
  • Conf.univ.dr. Gabriela MIHAILA-LICA - membru
  • Lect.univ.dr. Fabiana MARTINESCU-BADALAN - membru

• Limba engleza
Coordonator:
Lect.univ.dr. Brandusa NICULESCU

• Limba franceza
Coordonator:
Lect.univ.dr. Simona BOSTINA-BRATU

• Limba germana
Coordonator:
Lect.univ.dr. Lucia MORAR

• Psihologie
Coordonator:
Lect.univ.dr. Crenguta MACOVEI


© 2016 Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu". All rights reserved.